fbpx

ТОП-5 АВТО З США ДЛЯ СІМ’Ї

Автор 2Mcars

Новини

27.10.2021

Поїхали роздивлятись варіанти:

Kia Ceed SW.
Дана модель є п’ятимісною. Крім того, можна кріпити дитячі крісла за допомогою спеціальних фіксаторів. Досить великий багажник в 625 літрів. На відстані 100 кілометрів витрачає близько 7 літрів.

Audi A4 Allroad Quattro.
Універсал D-класу відрізняється сучасним і стильним дизайном, а також містким салоном. Обсяг багажника становить приблизно 500 літрів. Мотор витрачає приблизно 7 літрів на 100 кілометрів, якщо це бензин. Витрата дизеля складає 5,5.

Hyundai Santa Fe.
Дана модель більше підходить для молодих сімей, які вважають за краще активно проводити час. Великі розміри і високі характеристики гарантують комфорт. Існують варіанти цієї моделі з п’ятьма і сімома місцями. Такий автомобіль із США на відстані 100 кілометрів споживає близько 9,4 літрів бензину.

Chevrolet Traverse.
Сімейний позашляховик із США від 2017 року випуску. Це семимісний автомобіль, максимально комфортний у використанні. У ньому встановлено 3 ряди сидінь, тому авто ідеально підходить для сім’ї з 7-8 чоловік. Додаткові плюси: висока потужність, комфорт їзди навіть по бездоріжжю, відмінна місткість. Витрачає приблизно 10-12 л бензину на 100 км.

Dodge Journey.
Сімейний автомобіль. Має 7 місць. Сидіння задніх рядів легко трансформуються і багажник збільшується до 1500 літрів. Перший ряд надійно захищають фронтальні та бічні подушки безпеки, а решта рядів обладнана бічними подушками завісного типу. Найкращий варіант з об’ємом дигуна 2.4 л. Споживає близько 9.6 літра палива на 100 км. Цей автомобіль найбюджетніший варіант з усіх вище перелічених.

Обирайте для своєї сім’ї найкращі варіанти, а 2Мкарс вам в цьому допоможе!

+ 380 (99) 482-50-41
+ 380 (67) 282-50-41

Вам також буде цікаво…

СЕРТИФІКАЦІЯ АВТО З США

СЕРТИФІКАЦІЯ АВТО З США

Всі авто з США, які привезені із-за кордону в Україну мають пройти сертифікацію. Ціль даної процедури в тому, щоб...

СИСТЕМА ПОШУКУ VOLVO

СИСТЕМА ПОШУКУ VOLVO

Volvo запускає незвичайну систему пошуку викрадених авто з США. Більшість викрадень автомобілів з США відбувається за...