fbpx

ПРЕМІУМ СЕДАНИ З США

Автор 2Mcars

Новини

22.11.2021

Підвищеним попитом серед Українців користуються не тільки кросовери з США, але й седани з США преміум класу. Саме на останніх і зупинимося більш детально.

  • Mercedes-Benz E-class

Це седан Е-класу з повним або лише заднім приводом. В автомобілі адаптивний круїз-контроль; система з активним підрулення, що дозволяє тримати авто в смузі; система аварійного гальмування; активне спостереження за «сліпими» зонами з корекцією траєкторії руху; розпізнавання пробок; система парковки з особистого смартфона і ін.

  • AUDI А6

Передньо- або повнопривідний седан Е класу. В авто передбачена мультимедійна система MMI Plus для виконання налаштувань поїздки, навігації, підключення смартфона, аудіосистеми, настройки клімату, підігріву та ін. Панель приладів тут віртуальна, оснащена опцією індивідуальної настройки відображуваного меню. Управляти мікрокліматом в салоні можуть пасажири, що сидять ззаду. AUDI А6 випускається в двох модифікаціях 2-х літрових моторів: бензиновим TFSI або дизельним TDI.

  • Lexus LS 500

Задньо- або повнопривідний люксовий седан F-класу 5 покоління, В інтер’єрі салону шкіра, натуральне дерево, скло. Сидіння оснащуються опцією підігріву, масажу, забезпечуючи підвищений комфорт під час руху. У салоні передбачено 23 динаміка передової аудіосистеми Mark Levinson. «Серце» авто – 3,5-літровий бітурбований двигун на 421 к.с.. та 10-ступінчаста автоматична коробка передач.

  • Volvo S90

Передньо- або повнопривідний преміальний седан Е-класу. Шведський автоконцерн приділив масу уваги системам безпеки:
– Pilot Assist: утримує авто на смузі на швидкості до 130 км / год;
– City Safety: виявляє на дорозі великих тварин, попереджаючи водія про них;
– 10 подушок безпеки і багато іншого.
– Не менш вражаючі і інші характеристики авто.

Придбати такі преміальні седани в Україні можуть дозволити собі одиниці. А ось на аукціоні Copart в США вони цілком доступні.

Звертайтеся в компанію 2Мкарс. Наші фахівці допоможуть підібрати авто і приженуть його для вас в стислі терміни і на вигідних умовах.

Вам також буде цікаво…

СЕРТИФІКАЦІЯ АВТО З США

СЕРТИФІКАЦІЯ АВТО З США

Всі авто з США, які привезені із-за кордону в Україну мають пройти сертифікацію. Ціль даної процедури в тому, щоб...

СИСТЕМА ПОШУКУ VOLVO

СИСТЕМА ПОШУКУ VOLVO

Volvo запускає незвичайну систему пошуку викрадених авто з США. Більшість викрадень автомобілів з США відбувається за...