fbpx

ЧИ МОЖНА ПОВЕРНУТИ АВТО ІЗ США НА АУКЦІОН?

авто з сша

Автор 2Mcars

Новини

09.12.2021

Як тільки техніка придбана, та торги на аукціоні закінчені, її НЕ МОЖНА повернути на аукціон без сплати штрафів. ТЗ можна повернути на аукціон лише з однієї причини, якщо після покупки клієнт замовив PSI (Post Sale Inspection) (після продажну інспекцію), і в результаті цієї інспекції виявилися серйозні недоліки, згідно з якими за правилами аукціону техніка може бути повернута назад на аукціон.

Ви повинні подати претензію Генеральному Директорові того пункту Copart, де знаходився транспортний засіб у момент аукціону на умовах, зазначених нижче:

  • Рік випуску, компанія-виробник, модель ТЗ не відповідають, заявленим в Copart (протягом 24 годин з моменту доставки).
  • Фотографії ТЗ не відповідають зовнішньому вигляду та інтер’єру ТЗ на момент покупки (в момент доставки).
  • Фактичні показання одометра на ТЗ, яким менше 10 років, мають відхилення більш ніж на 1000 миль у документах на право володіння ТЗ (протягом 24 годин після доставки).
  • Вам не передано право власності на цей засіб (Протягом 90 днів з моменту доставки).
  • Якщо Ви сплатили за ТЗ на адресу Copart або офіційного брокера Copart, але не отримали його (Протягом 14 днів у момент продажу на аукціоні).
  • Справність ТЗ була неточно відображена згідно з критеріями програм, за якими проводиться оцінка (на момент доставки).
  • Ви внесли депозит на адресу офіційного брокера Copart, але брокер не зміг придбати ТЗ та перепродати Вам на обумовлених умовах (протягом 14 днів з моменту продажу на аукціоні).

Надішліть всю документацію, яку запросить Генеральний директор.

Компанія Copart може на свій розсуд визначити, чи підпадає Ваш випадок під критерії участі у програмі захисту прав учасників, чи належить Вам відшкодування грошових коштів та в якому розмірі.

Вам також буде цікаво…

СЕРТИФІКАЦІЯ АВТО З США

СЕРТИФІКАЦІЯ АВТО З США

Всі авто з США, які привезені із-за кордону в Україну мають пройти сертифікацію. Ціль даної процедури в тому, щоб...

СИСТЕМА ПОШУКУ VOLVO

СИСТЕМА ПОШУКУ VOLVO

Volvo запускає незвичайну систему пошуку викрадених авто з США. Більшість викрадень автомобілів з США відбувається за...