fbpx

Чому наша компанія не робить послугу авто із США під ключ?

Автор 2Mcars

Новини

08.03.2021

У Вас, мабуть, виникає питання, чому ж наша компанія не робить послугу «авто із США під ключ», та чи можливо насправді повністю розрахувати ціну авто в Україні з ремонтом?

  1. Першим є те, що ми на даний момент не маємо свого СТО, а також немає СТО в наших хороших знайомих, яким би ми могли довіритися й бути повністю впевненими в точній вартості послуг і терміні виконання роботи. Це дуже важливий момент, для якого поки що ми не володіємо повним набором ресурсів, щоб надати Вам супер якісний сервіс із нашого боку.
  2. Другим, але не менш важливим, моментом є питання — бере клієнт машину для себе особисто чи на продаж?Розглянемо невеличкий приклад: чоловік придбав авто, вирішив якомога більше зекономити на ремонті. Забрав своє авто, продав, і через певний проміжок часу воно почало все розсипатись. Виникає питання — чому? У людини, яка придбала цей автомобіль, знаходиться лише одна єдина відповідь — 2Mcars не відповідає за якість виконаної ними роботи. А оскільки це не так, і нам дуже важливо в результаті мати лише задоволених клієнтів, які з радістю звернуться до нас ще не один раз, то ми не можемо так ризикувати своєю репутацією.
  3. І третім моментом є запчастини. Ми не знаємо, які деталі захоче купувати майбутній власник авто: китайські (не знаємо, наскільки вони будуть якісні, а також, за який термін їх доставлять до місця призначення) або ж оригінальні, нові або б/у. Різниця в ціні буде однозначно великою. І тому, розраховуючи авто, усі нюанси необхідно уточнювати з клієнтом.

Тому ми рекомендуємо клієнтам займатися прорахунком ремонту самостійно або звернутися в СТО. Таким чином клієнт буде розуміти, на чому можна зекономити, а на чому не варто, хто зробить свою роботу якісно, а хто — ні. І, найголовніше, клієнт зрозуміє, що неможливо на 100 % прорахувати вартість авто до того, як воно приїде на СТО. Жодна компанія не скаже точну вартість ремонту (або це буде спочатку просто завищена сума). На жаль, по фото ми не бачимо повної картини.

Елементарно може подорожчати якась деталь, або виникнуть якісь скриті пошкодження авто, які можна побачити тільки в процесі ремонтування.

Тому ми надаємо вам вартість розмитненого авто, від якої ви спокійно зможете відштовхуватись. А далі їдьте на перевірене вами СТО, у якому ви точно впевнені, дізнавайтесь ціну й ремонтуйте ваш автомобіль належним чином.

Вам також буде цікаво…

СЕРТИФІКАЦІЯ АВТО З США

СЕРТИФІКАЦІЯ АВТО З США

Всі авто з США, які привезені із-за кордону в Україну мають пройти сертифікацію. Ціль даної процедури в тому, щоб...

СИСТЕМА ПОШУКУ VOLVO

СИСТЕМА ПОШУКУ VOLVO

Volvo запускає незвичайну систему пошуку викрадених авто з США. Більшість викрадень автомобілів з США відбувається за...