fbpx

2MCARS НА ФЕСТИВАЛІ АВТОМОБІЛЬНИХ КУЛЬТУР

Автор

Новини

19.10.2021

Цієї суботи, 16-го жовтня, ми побували на фестивалі автомобільних культур. Автолюбителі з усієї України показували свої авто та їх можливості.

Фестиваль зацікавив тим, що в одному місці зібралися люди, які реально кайфують від своєї тачки, вкладають в неї свої сили і кошти. І дійсно – не було жодного схожого між собою авто.

Відмітимо, що були також американські машини, і це не дивно, адже зараз дуже популярно купувати донора для свого авто із США і потім робити з ним ось такі круті проекти.

Бо, як відомо, в США не складно знайти авто з наворотами і більш стильним дизайном, ніж в європейських аналогах.

Часто для таких автолюбителів не має значення пробіг, стан салону або якісь конкретні пошкодження, так як з двох авто будут компонувати одне або креативити і створювати щось зовсім не просте).

Ми із задоволенням поспілкувалися з кількома власниками авто і радіємо, що є люди, які сприймають машину не тільки, як засіб пересування і певний комфорт, для них це ще й про стиль і спосіб життя.

Тому купуйте класні машини і головне – насолоджуйтеся ними, а 2Мкарс вам в цьому допоможе!

Вам також буде цікаво…

СЕРТИФІКАЦІЯ АВТО З США

СЕРТИФІКАЦІЯ АВТО З США

Всі авто з США, які привезені із-за кордону в Україну мають пройти сертифікацію. Ціль даної процедури в тому, щоб...

СИСТЕМА ПОШУКУ VOLVO

СИСТЕМА ПОШУКУ VOLVO

Volvo запускає незвичайну систему пошуку викрадених авто з США. Більшість викрадень автомобілів з США відбувається за...